Voting

Saturday, September 14, 2013

Back to Work



Assalam....

Lama sungguh tak menulis dlm blog ni...rasa M*L*S tu sgt menebal...huhhuu...tp kali ni kena tulis jugak...at least update new status...hehhee...sekarang i dh abih belajar....alhamdulillah...tunggu nk konvo je lg...sepanjang 18 bulan bercuti dr kerja dan bermula alam menjadi pelajar...macam2 pengalaman dan peristiwa yang dapat diambil dan disimpan sebagai pedoman untuk masa akan datang....segalanya amat berharga....priceless omputeh kata....hehehe

Ucapan terima kasih tak terhingga kepada semua yang terlibat dalam memberi bimbingan, sokongan dan kewangan....jasa kalian hanya Allah yang akan balas...

Mulai minggu depan, 17 September 2013...akan bermula episod baru dalam kehidupanku...bekerja di tempat baru...jumpa kawan2 baru...environment baru...mungkin skop tugas juga baru....semoga semua berjalan lancar...InsyaAllah...



2 comments:

cemomoi said...

merayau kat sini pulok

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)